söndag 12 april 2009

Make up utbildning 16 och 17 maj


Till Make-up intresserade Eko-vänner
Utbildning i Ekologisk make-up

Har du en önskan att utveckla dina färdigheter i make-up? Turkos Naturkosmetik anordnar en 2-dagars intensivutbildning i maj för er som arbetar med Nvey Eco eller som helt enkelt är intresserade av ekologisk make-up.
För vem? – Alla ni som gillar smink och som vill bli säkrare på att lägga en bra make-up och att berätta om ekologisk make-up. Alla är varmt välkomna, men vi ger företräde till våra nuvarande återförsäljare.
Syfte/ Mål? – Deltagarna ska känna sig säker i att lägga en make-up samt att ge råd.
Kursens innehåll? – Kursen har en teoridel som bl. a. behandlar grunderna i Naturkosmetik, kännedom om råvaror, make-up teknik, form och färg. Den största delen av tiden kommer att ägnas åt att praktiskt träna på att sminka och att berätta om produkterna.
Med vem? – Utbildningen kommer att ledas av dipl. Naturkosmetisk hudvårdsterapeut Gabriela Lexmyr Lindström från Turkos Naturkosmetik tillsammans med Mia Skaug, dipl. Naturkosmetisk hudvårdsterapeut och Nvey Eco make-up artist på Moonsun.
När och Var? – Kursen pågår under två dagar; vi startar kl: 10.00 på lördagen den 16 maj, och avslutar på söndagen 17 maj kl: 15.00. Vi kommer att hålla till hos Moonsun i Gamla Stan, Stockholm. Adressen är: Lilla Nygatan 20.
Och priset då? – En kursplats kostar 3 600 kr (ex. moms). Förutom att du då kommer att uppnå en större säkerhet för make-up så får du förhoppningsvis en trevlig och stimulerande helg tillsammans med andra spännande människor med intresse för ekologisk make-up. Vi bjuder även på fika och lunch, så att vi kan utnyttja tiden tillsammans på bästa sätt. Varje deltagare tilldelas ett kompendium till kursen samt ett eget make-up kit från Nvey Eco (värde: 2 000 kr), och naturligtvis får du ett utbildningsbevis med dig hem.
Hur gör jag för att vara med? – Om detta verkar intressant så lämna snarast en intresseanmälan (ej bindande) till Turkos Naturkosmetik, dock senast den 24 april. Vi kan endast ta emot 8 deltagare, så anmäl er i tid för att vara säker på att få plats! Meddela samtidigt om era eventuella önskemål om kursens innehåll och övrigt praktiskt (boende, mat mm), samt berätta något kort om hur ni anser att ni står till när det gäller era förkunskaper. Vi återkommer då inom kort till er med ytterligare information och instruktion för betalningen, som då blir er bindande anmälan. Om något inträffar som innebär att ni inte kan delta i kursen meddelas det så snart som möjligt, så att kursavgift kan återbetalas och platsen eventuellt erbjudas någon annan.
Men var kan jag bo? – Vi planerar att förhandsboka ett antal hotellrum för att få fram ett bra paketpris, om det visar sig finnas intresse för det.
Varmt välkomna!

2 kommentarer:

Bitte sa...

åh vad spännande. Kommer du köra någon liknande i östersun med omnejd?

Gabriela sa...

Hej!
Inget inplanerat i skrivande stund, men det tror jag visst att vi kan göra.
Jag håller dig uppdaterad!
Kram G