söndag 14 mars 2010

Fråga&svar Eco schampo forts.

"Hejsan!
Tack för tipset, snällt av dig. John masters har ju även en lavendel o avocado intensive conditioner som kan användas både som balsam och inpackning, har du provat den? Har du testat simply organics hårprodukter, finns en tjej som bloggar(Rocketqueen) hon pratar mycket väl om dessa produkter (hon har i o för sig tjockt lockigt hår, precis motsats till mig).
Mvh M"

Hej!
Jag har testat även Lavendel och avokado, men det räckte inte för mitt hår. Extremt lätt för trassel . Varken riktigt lockigt eller rakt. Men det kan ju vara bra för ditt hår! Har inte testat Simply Organics, men såg tyvärr att produkterna innehåller bland annat peg, Tetrasodium EDTA bland annars mycket fina råvaror. Verkligen tyvärr, annars hade jag gärna testat dessa!
Det är annars ett märke som verkar vilja det bästa för natur och människa, men har vissa ingredienser från den konventionella hårvården. Det är svårt att göra helt människo- och miljö vänliga schampoon, vi vill gärna att de ska löddre lite, så de måste innehålla några tensider.
Lycka till!
Gabriela

2 kommentarer:

Molly sa...

hej gabriela!
hoppas att du mår bra och att du har haft en solig vecka!? :)

du får ha en underbar helg! take care! kramar

Gabriela sa...

Hej Molly!
Vi har haft en absolut underbar helg!!! Massor av sol! Hoppas att du också haft det och får en underbar vecka! Kramar G