måndag 19 juli 2010

Turkos


I morgon öppnar vi dörrarna till Turkos. Vi har haft en underbart skön semester.
Öppet tider 12.00-17.00
Varmt välkomna önskar vi på Turkos!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Gabriela!
Jag har länge varit på jakt efter en ekologisk hudterapeut som jag får en "bra känsla" för. Jag läste igenom din blogg här och får en väldigt bra känsla för dig och din kunskap :)
Nu verkar du finnas lite långt ifrån mig, jag bor i Lund i Skåne. Jag undrar om du kanske känner till någon bra terapeut lite närmre mig?

Jag lever så ekologiskt som jag kan, och är väldigt intresserad av hälsa. Har alltid haft problem med min hud, har finnar som kommer och går, ibland mer ibland mindre. Jag skulle vilja hitta "roten" till detta problem och se om jag kan hjälpa min kropp att må bättre!

Väldigt tacksam för din hjälp
Ljus och värme // Sara

Anonym sa...

glömde skriva... Har mail sara_ahlinder@hotmail.com.

Linda sa...

Hej Gabriela!
Läser din blogg titt som tätt med stort intresse och skulle behöva lite råd. Har använt "naturlig" hudvård i perioder men går alltid tillbaka till mina syraprodukter då jag inte känner mig ren annars plus att jag upplever huden knottrig och mer fet om jag frångår dem. Vill så gärna använda naturlig huvård men behöver tips på den dagliga rutinen, vilka oljor/rengöringar jag ska använda oc VAR man kan köpa dem. Flera märken du rekommenderar i bloggen verkar svåra att få tag på på nätet och jag bor i Uppsala så Turkos tar jag mig inte så lätt till. Har en blandhy på gränsen till fet, pormaskar och en del småplitor på kinder, de syns inte men de känns. Får dock sällan finnar. En bra olja, någon rengöringskräm/gel och ev. ansiktsvatten samt återfuktare skulle jag behöva tips på. har funderat på rosenserien, kan det vara något?
Vore oerhört tacksam för svar.
Kram linda

Linda sa...

just ja, en undran till- finns det några "naturliga oljor" som är bättre på att förebyggga rynkor än andra?
Kram Linda

Gabriela sa...

Hej Linda :-)
Återkommer inom ganska kort med svar. Må så gott!!
Solstrålar, Gabriela

Linda sa...

Åh tack ser fram emot det!!! Kram