söndag 20 september 2009

Åhléns City <3 NVEY ECO



Åhléns City <3 NVEY ECO
Nu ska jag och Mats åka ner till Stockholm, eftersom Nvey Eco lanseras på Åhléns City! Äntligen! Det ska bli så roligt!! Vi kommer att vara där måndag och lite av tisdagen också, så har du vägarna förbi får ni gärna komma och säga Hej :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag var förbi en snabbis på Åhléns Stockholm just på deras eco avdelning som håller på att i ordningställas. Den produkten jag letade efter hade inte hunnit komma till dem trots att den finns med i den utskickade Åhléns katalogen. Det som var lite tråkigt var att kvinnan jag frågade hade ingen aning on märket i sig överhuvudtaget utan var tvungen att hämta en av deras katalogen så jag fick visa henne :(

Men det jag vill komma till är att när jag var där var det samtidigt en tjej med Nvey Eco t-shirt som gav information till de anställde, Var det du? = )

Jätte kul är det i alla fall med den nya Eco hörnan på Åhléns City samt att Nvey Eco finns med i sortimentet.

Jeanette

Gabriela sa...

Hej Jeanette,
Vad roligt att du var på Åhléns och letade efter Nvey Eco!! Tråkigt att höra att peronalen du frågade inte ens visste att Nvey Eco kommit in :-(
Jo, det var jag som var där i Nvey Eco t-shirt :-)
Visst var det någon av Nvey Eco:s ögonskuggspaletter som var med i Åhléns katalogen? De fanns i alla fall där... översta hyllan. Men det var kanske någon annan produkt du var ute efter?
Håller med dig om att det är super kul att Åhléns håller på att skapa sin eco hörna och allra bäst är ju förstås att Nvey Eco är där ;-)
Om du har någon fråga eller så får du mer än gärna vända dig till mig! Kram Gabriela

Anonym sa...

Så kul att det var du!

Det var märket Balm Balm jag var ute efter just då.

Såg att ni höll på för fullt med att plocka upp Nvey Eco produkterna dessutom hade jag ont om tid just då. TID = ) är något jag vill ha när jag kollar igenom Nvey Eco sortiment :D

Använder just nu mascara från Dr Hauschka, men snart blir det dags att inskaffa ny och det blir Nvey Eco som gäller framöver!