fredag 18 september 2009

Vinnarna av tävlingen!














Vinnarna av NVEY ECOS Lipstick!
De rätta svaren är:
Nvey Eco kommer från Australien. Det hela startade 1958 av Rohan Widissons (Nvey Eco grundare) mamma Helen Abicair. De har gjort make-up i ca 50 år, i huvudsak till make-up artister som ju ställer de högsta kraven. Det hela startade med en skola för make-up artister i Australien, som nu anses som en av de finaste i det landet och med mycket gott rykte i hela världen men framför allt i USA och sydost-Asien. Se http://www.heleneabicair.com.au/ för att läsa lite mer. Det tog sju års forskning innan man kunde ta fram en helt certifierad ekologisk serie i världsklass.

Man använder inte talk då det kan skada lungorna och det är inte godkänd ingrediens av de strikta reglerna som Nvey Eco står inunder. (Australiens regering och Food and Health chain Organisation) man använder majssilke istället som har hudvårdande egenskaper.

Emily Deschanel är skådespelerskan som har den kvinnliga huvudrollen i tv serien Bones tv 3. När det är dags att sminka sig antingen vardags make eller en glam makeup för en utekväll så är det inte produkter med tveksamma kemikalier som parabener, mineraloljor eller ftalater som hon väljer. I stället så är det Nvey Eco hon sträcker sig efter på sitt sminkbord, som så många andra ekomedvetna Hollywood celebs.

Vinnare är:
Carolinne Gruvelgård, Britt-Marie Gärd, Ellinor Mannberg, Linda Åkergren, Jannika Järnankar, Eva Gefvert Nordell, Sara Hallqvist och Linn Gredin

Nu
Så återstår bara en sak, vilken färg ska ni ha på läpparna i höst?
Milda fina 362, intensivt 40- tals röda 369? Vi höres via mail! GRATTIS!!

3 kommentarer:

Linda sa...

Åhhhh vad roligt att se sitt namn i vinanrlistan, vad glad jag blir :o)

Åre Eva sa...

Grymt!

Gabriela sa...

Ni får välja bland alla läppstift!! Gav bara två exempel.
Kram G